Az Internet Explorert frissíteni kell annak érdekében, hogy megfelelően megjelenítse az oldalt. A frissítéshez kattintson ...

AMD és a Lenovo Flex

Nyomtatóbarát verzió

ÍrtaDaywalker | 2014-04-16 17:28 | Forrás: PROHARDVER!

A Lenovo bejelentette, hogy elkészült a tavalyi évben bemutatott IdeaPad Flex notebookcsalád második generációs modelljeivel, melyek az elődökhöz igazodva 14 és 15,6 hüvelykes kijelzővel kerülnek a piacra. A fekete és ezüst színű újdonságok megtartják a Flex modellek esszenciáját, azaz a 300 fokban nyitható kijelzőt, pontosabban fedelet, amely lehetővé teszi, hogy a kifordított, úgynevezett "stand" elrendezésben is használható legyen a hagyományos laptop üzemmód mellett.


[+]

Fontos újítás azonban, hogy az említett 14 és 15,6 hüvelykes kijelzők mindegyike immáron Full HD felbontást kínál a korábbi HD helyett, természetesen megtartva a tízujjas érintős képességet. További újdonság, hogy AMD-s konfiguráció is színesíti mostantól a palettát, legfeljebb AMD A8 APU-val és Radeon R5 M230 GPU-val karöltve, és emellett megmarad az inteles vonal negyedik generációs Haswell CPU és NVIDIA GPU párossal.


[+]

Sajnos pontos technikai specifikációkkal a gyártó nem szolgált, de közleményük szerint a Flex számos pontján finomítottak (a fent felsoroltakon kívül), így például pótolták az egyik nagy hiányosságot, a billentyűzet háttérvilágítását, illetve tovább javítottak az akkumulátoros üzemidőn is – bár erről pontos adat nincs. Arról sincs szó, hogy külsőleg, dizájnban hozzányúltak volna az alapokhoz.


[+]

A Lenovo Flex 2 14 és Flex 2 15,6  799 és 429 dolláros kezdőárral kerülnek a boltokba júniusban.

webmaster@laptopdiszkont.hu

Tel: 06 1 488-5092

Ügyfélszolgálat:

10:00-18:00
Skype Status for laptopkftSkype Status for laptophukftmarvanyutca

Keresés

Kosár

Mi van a kosárban

Kedvencek

Nincs bejelölt kedvenc termék.

Laptopdiszkont notebook webáruház
Minden jog fenntartva!
footer_logo.png