Az Internet Explorert frissíteni kell annak érdekében, hogy megfelelően megjelenítse az oldalt. A frissítéshez kattintson ...

Az LG fejleszti a kijelzőit

Nyomtatóbarát verzió

OLED Televízió

Sokáig úgy tűnt, hogy az OLED kijelzők szegmensében a Sony diktálja majd a trendeket, azonban a japán gyár visszakozott, és helyüket az LG vette át. Jelenleg a koreai vállalat tekinthető a nagyobb méretű OLED kijelzők élharcosának, többek között azért, mert tavaly szeptemberben, Berlinben bemutatták 31 hüvelyk képátlójú tévéjüket.
Az a készülék sajnos kicsit eltűnt az óriások, így például egy 180 colos plazma prototípus mellett, ám a jelek szerint az LG továbbra is lát fantáziát az eljárásban, hiszen azt csiripelik a madarak, hogy még idén piacra dobják. A modell természetesen képes a Full HD-s felbontás megteremtésére, állítólag sohasem látott kontrasztarány mellett. 600 hertzes képfrissítési technológiával rendelkezik, és 179,5 fokos szögből is nézhető anélkül, hogy torzulnának a színek. A 0,11 hüvelyk, azaz körülbelül 2,9 milliméter „vastag” televízióról az a hír járja, hogy már tavasszal a boltokba kerülhet, viszont a pletykák szerint nem lesz olcsó mulatság, mert közel 9000 dollárt kell érte lerakni az asztalra.

Forrás: Prohardver
2011.01.19

webmaster@laptopdiszkont.hu

Tel: 06 1 488-5092

Ügyfélszolgálat:

10:00-18:00
Skype Status for laptopkftSkype Status for laptophukftmarvanyutca

Keresés

Kosár

Mi van a kosárban

Kedvencek

Nincs bejelölt kedvenc termék.

Laptopdiszkont notebook webáruház
Minden jog fenntartva!
footer_logo.png